Torsby kommun
Torsby kommun

Enhet

Person


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Sysslebäck, landsbygdsbutik

Sysslebäck är en långsträckt tätort vid Klarälvens östra sida längs riksväg 62. Sysslebäck ligger i norra delen av Torsby kommun.

Coop Sysslebäck deltog i projektet ”Servicepunkter i nöd och lust”. Butiken är tillgänglighetsanpassad och ombud för bland annat apotek, systembolag, Svenska spel och Post Nord.

Direktlänk till butiken: Coop Sysslebäck | Butik och erbjudanden

Bild på Coop Sysslebäcl

Coop Sysslebäck

Bild på personalen utanför Coop Sysslebäck. Lena Andersson, André Styffe, Marcus  Andersson Överby, I korgen sitter Caroline Olsson

Lena Andersson, André Styffe, Marcus Andersson Överby, I korgen sitter Caroline Olsson

Bild på Christina Olsson i entrén till Coop Sysslebäck

Christina Olsson

Kort om projekt ”Servicepunkter i nöd och lust”

Projektet Servicepunkter i nöd och lust genomfördes under 2018 - 2021 för att långsiktigt säkra tillgången av grundläggande service för boende, företag och besökare på landsbygden.

Här kan du läsa mer om projektet

Innehållsansvarig: Elisabet Olsson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen