Torsby kommun
Torsby kommun

Nyheter om EU

Lite tips på olika fonder och program där du kan hitta finansiering till ditt projekt och andra nyheter om EU.

Bidrag & deadlines


EU-stöd

Växtlust Värmlandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Växtlust Värmland kan medfinansiera intressanta projekt som gör leaderområdet attraktivare, som skapar bättre förutsättningar för flera lokala arbetstillfällen eller som utvecklar lokala företag.

Europeiska unionens bidrag (Källa:Europeiska unionen)Baltic Sea Region

Interreg III


VINOVA

Vinova arbetar med att stödja och stimulera olika aktörers deltagande i internationella nätverk och samarbeten genom att främja svenskt deltagande i europeiska forsknings- och innovationsprogram samt genom bilaterala samarbeten med länder utanför EU.


Tillväxtverket

Norra Mellansverige

Programmet ska bidra till investeringar i regional tillväxt och sysselsättning i Norra Mellansverige och utgår från regionens strategier och prioriteringar för hur regionen ska utvecklas


Interreg Sverige-Norge

Inre skandinavien.


ESF-rådet

Socialfonden 2014-2020 Norra Mellansverige


Landsbygdsprogrammet

Svenska jordbruksverket


Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällerfrågor

MUCF Här hittar du en rad program och stöd till ungdomsverksamhet


Lokalt ledd utveckling- Växtlust

Växtlust har tyvärr ingen aktuell hemsida och informationen är inte aktuell. Men man kan hitta kontaktuppgifter till handläggarna. Vi lägger in länk till Växtlusts hemsida så snart den blir tillgänglig.


Bygdemedel i reglerade vattendrag


Bidragetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan sökas av exempelvis hembygdsföreningar, idrottsföreningar och byalag . Medlen är uppbyggda av årliga avgifter från vattenkraftsbolagen där reglerade vattendrag finns och administreras av Länsstyrelsen i Värmland.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)

Enhet

Person

  • Elisabet Olsson
  • Eu-strateg
  • Tfn: 0560-160 08
  • Mobil: 073-271 22 07
  • E-post: elisabet.olsson@torsby.se
  • Besöksadress: Nya Torget 8, Torsby


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen