Torsby kommun
Torsby kommun

Mötesplatser, träffpunkter

En träffpunkt är en mötesplats för seniorer. Vi träffas kring en trevlig aktivitet där vi umgås och fikar. Det finns just nu fyra träffpunkter runt om i Torsby kommun. Alla seniorer är välkomna till de olika träffpunkterna.

För alla seniorer

En träffpunkt är en mötesplats för seniorer. Medvetet har vi valt begreppet ”senior” eftersom det bjuder in ett stort åldersspann. Senior kan stå för betydelsen vuxen och erfaren, men i vissa sammanhang är man senior innan man blivit myndig. Vi förespråkar inkludering på alla sätt och när allt kommer omkring så är ålder inte så intressant, det är trots allt bara en siffra.

Trevliga aktiviteter med brett utbud

Vi träffas kring en trevlig aktivitet med socialt umgänge och vi strävar efter att ha ett så brett utbud som möjligt. På varje träffpunkt finns minst en träffpunktsansvarig som tillsammans med kommunens aktivitetssamordnare lägger upp programmet.

De olika träffpunkterna har olika möjligheter och förutsättningar, så därför varierar utbudet och aktiviteterna. Fördelen med det är att det blir en mycket trevlig mix av aktiviteter och om man vill och har möjlighet så är man varmt välkommen till alla träffpunkter.

Vi annonserar i TorsbyBladet inför varje träffpunkt (utom för Träffpunkt Sysslebäck. De datumen finner du här på webben och som anslag på Sysslebäcksbadet).

Våra träffpunkter

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)

Enhet

  • Socialförvaltningen
  • Telefon: 0560-161 42
  • E-post: sn@torsby.se
  • Postadress:
  • Torsby kommun
  • 31. Socialförvaltningen
  • 685 80 Torsby
  • Besöksadress: Vävaregatan 2, Torsby

Person


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen