Torsby kommun
Torsby kommun

Säkerhet vid vägarbeten

Tekniska avdelningen har regler för säkerhet vid väg­arbete, på vägar där kommunen är väghållare. Målet med reglerna är att åstadkomma en säker miljö vid gatu­arbeten för såväl de som har gatan som arbetsplats som för trafikanterna.

Arbete på vägar och gator är speciellt från den synpunkten att det berör tredje part, nämligen de som bor utmed vägen och de som vistas på vägen. För att inte trafiksäkerheten skall åsidosättas måste därför arbetet planeras och utföras så att hänsyn tas till dessa. På så sätt skapas samtidigt förutsättningarna för en bra arbetsmiljö för personalen.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)

Enhet

Person


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Till toppen