Torsby kommun
Torsby kommun

Enhet

  • Kommunkansliet
  • Telefon: +4656016000
  • E-post: torsby.kommun@torsby.se
  • Postadress:
  • Torsby kommun
  • 1. Kommunkansliet
  • 685 80 Torsby
  • Besöksadress: Nya Torget 8, Torsby

Person


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Revisorer

I varje kommun ska det finnas revisorer som ska granska den verksamhet som bedrivs i nämnder, styrelser och de kommunala bolagen. Torsby kommun har fem revisorer som är utsedda av kommunfullmäktige.

De förtroendevalda revisorerna arbetar på direkt uppdrag av kommunfullmäktige. Revisorerna följer nämndernas, styrelsernas och bolagens verksamheter genom att läsa protokoll, studera övriga handlingar, delta vid styrelsesammanträden och göra verksamhetsbesök.

De förtroendevalda revisorernas uppdrag är att med oberoende, saklighet och integritet granska verksamheterna i nämnder och styrelser i kommunala bolag och stiftelser. Granskningsområdet täcker alla kommunens verksamheter utom fullmäktige. Deras verksamhet regleras i ett reglemente som kommunfullmäktige antagit. Ta del av revisorernas granskningar.

De kommunala revisorerna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. biträds av yrkesrevisorer, för närvarande från revisionsföretaget KPMG Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kontakta revisorerna

Du kan antingen kontakta sammankallande revisor Anitha Syvertsson eller någon av de andra kommunala revisorerna. Du finner deras kontaktuppgifter i länken ovan.

Vill du skicka brev till dem är adressen:

Torsby kommun
1. Revisorerna
685 80 Torsby

Vill du skicka e-post är adressen: torsby.kommun@torsby.se 

Innehållsansvarig: Helena Westh
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen