Torsby kommun
Torsby kommun

Enhet

Person

  • Elisabet Olsson
  • EU-strateg
  • Tfn: +4656016008
  • Mobil: +46732712207
  • E-post: elisabet.olsson@torsby.se
  • Besöksadress: Nya Torget 8, Torsby


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

EU och projekt

Vill du veta var du kan hitta information om EU eller kanske få tips om stöd och bidrag. Välkommen att titta in på våra projektsidor.

Nyheter om EU

På denna sida får du tips på olika fonder och program där du kan hitta finansiering till ditt projekt och andra nyheter om EU.

Nyttiga EU-länkar

Här finns en lång lista med länkar till olika hemsidor med information som berör EU och bidrag.

Bidrag och deadlines

Här hittar du lite information och länkar till olika program och utlysningar. Informationen är inte heltäckande utan ger exempel på vilka stöd man kan söka.

Pågående projekt

Pågående projekt där Torsby kommun är projektägare eller på annat sätt deltar aktivt.
Avslutade projekt: Exempel på några av de projekt som Torsby kommun varit projektägare för eller på annat sätt medverkat i.

Avslutade projekt

Här hittar du lite information om några avslutade EU-projekt som kommunen genomfört/medverkat till under tiden efter EU-inträdet 1995. Listan är inte komplett.

Innehållsansvarig: Elisabet Olsson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen