Torsby kommun
Torsby kommun

Enhet

Person


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Var finns det fiber i Torsby?

I Torsby kommun finns det inget stadsnät utan det är Telia som ansluter fastigheter till fiber. Tack vare Region Värmlands projekt Bredbandsutbyggnad i Värmlands län, fiberföreningar och Telia finns det fiber i så gott som hela Torsby kommun.

I nästan hela kommunen finns det fiber

Enligt PTS mätning år 2022 var 76 procent av hushållen anslutna till fiber, då är inte fritidshus medräknade så procenten är något högre om man räknar med dem. Det finns fiber utbyggt så att 95 procent av hushållen hade tillgång till fiber enligt PTS mätning år 2022. I de 95 procenten har PTS räknat med både som har inkopplat redan och de som inte har inkopplat men där det finns fiber i området.

Vill du veta om det finns fiber?

Om du inte kan få information från tidigare ägare om det finns fiber så kan du kontakta Telia kundtjänst på telefonnummer 020-11 85 00 eller söka på adressen på www.anslutning.telia.se eller på www.fibertillalla.se.

Vill du beställa fiber?

Då går du in på www.anslutning.telia.se och söker på adressen. Finns adressen så kan du lägga en beställning, finns den inte kan du göra en intresseanmälan på adressen. Du kan också ringa till Telias kundtjänst på telefonnummer 020-11 85 00 för att få mer information.

Innehållsansvarig: Peter Ljunglöf
Senast genomgången:
Senast uppdaterad: