Torsby kommun
Torsby kommun

Enhet

Person

 • Maria Altonen
 • Projektadministratör
 • Tfn: +4656016635
 • Mobil: +46702430732
 • E-post: maria.altonen@torsby.se
 • Besöksadress: Torget 5, Sysslebäck


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Nominera till Skillnadpriset 2022

Nominera till 2022 års Skillnadpris

Tuab, näringslivsföreningen iTorsby och Torsby kommun som arrangerar Skillnadpriset ber nu allmänheten att nominera till årets upplaga av det ärofyllda priset. Den/de nominerade kan vara en förening, ett företag, en organisation, en grupp människor eller en individ som gjort positiv skillnad i stort eller smått, för dig/er eller någon annan. Den/de du nominerar ska verka - eller ha verkat - i området Torsby kommun.

Lämna in nomineringarna senast söndag 21 augusti

Lämna in dina nomineringar genom att fylla i och skicka in formuläret som finns lite längre ner här på sidan. Nomineringsperioden och formuläret nedan är öppet under perioden 5 maj - 21 augusti. Nomineringen ska innehålla:

 • Den/de nominerades namn.
 • En förklarande motivation (cirka 50-100 ord).
 • Ditt namn och telefonnummer/e-postadress.

Om du vill skicka in fler nomineringar så går det naturligtvis bra, fyll i så fall i formuläret för varje nominering.


Nomineringsformulär
Du kan också lämna din nominering så här

 • E-post till skillnadpriset@torsby.se
 • Vanlig post till Torsby kommun, 1. Kommunkansliet, 685 80 Torsby.
 • Lämnas skriftligt till receptionen, kommunhuset i Torsby eller Samverkanskontoret i Sysslebäck. Du kan lägga ditt nomineringsbidrag i brevlådan vid någon av entréerna.

Märk e-posten/kuvertet med ”Skillnadpriset”.

Nytt för i år - ny fin minnesgåva

I år växlar vi upp och delar ut en ny fin minnesgåva till vinnaren. Vi håller just nu på att ta fram en ny lokalt producerad minnesgåva att dela ut till vinnaren, som dessutom vinner ett presentkort på 5000 kronor att använda hos butikerna som är medlemmar i näringslivsföreninigen iTorsby.

Processen från nominering till prisutdelning 2022

 • Under perioden 5 maj - 21 augusti 2022 ber vi allmänheten att lämna in nomineringar till årets Skillnadpris. Därefter sammanställs de inkomna nomineringarna och finalisterna tas fram av juryn, som består av representanter från Torsby kommun, Tuab och företagarföreningen iTorsby. Nomineringen och fakta om priset kommuniceras här på webbplatsen, i Torsbybladet, på facebook och i Torsby kommuns informationstidning Torsby Nu.
 • Vecka 38/2022 offentliggör vi de tre utvalda finalisterna här på vår webbsida, på facebook och i Torsbybladet.

 • Under perioden 22 september - 30 oktober 2022 ber vi sedan allmänheten att rösta på de tre finalister som juryn tagit fram. Allmänheten kommer då att kunna rösta på olika sätt, som kommuniceras här på webbplatsen, i TorsbyBladet, på facebook och i Torsby kommuns informationstidning Torsby Nu.

Ladda ner "Dags att nominera-annonsen" som publiceras i Torsbybladet den 5 maj, här. Pdf, 772.9 kB.

Fakta om Skillnadpriset

Priset är framtaget i ett samarbete mellan Torsby kommun, Tuab, näringslivsföreningen iTorsby i syfte att hylla det goda och viktiga i att göra skillnad. Priset delas ut under festliga former på Syssleträffen, som är ett årligt samarbetesevent av de samma. Årets Syssleträff arrangeras lördagen den 5 november.

Se tidigare års finalister och vinnaren av Skillnadpriset (2021, 2020, 2019) Här ser du också vinnarna av idrottspriserna 2019: Rookiepokalen, Eldsjälspokalen och Idrottspokalen.
Innehållsansvarig: Anna-Lena Carlsson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen