Torsby kommun
Torsby kommun

Enhet

Person

  • Maria Altonen
  • projektadministratör
  • Tfn: +4656016635
  • Mobil: +46702430732
  • E-post: maria.altonen@torsby.se
  • Besöksadress: Torget 5, Sysslebäck


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Skillnadpriset

Skillnadpriset är ett årligt återkommande pris framtaget i ett samarbete mellan Torsby kommun, Tuab, näringslivsföreningen iTorsby i syfte att hylla det goda och viktiga i att göra skillnad.

Vi ber därför allmänheten om hjälp att nominera en person, en grupp människor, en förening, organisation eller ett företag, som gjort skillnad för någon eller några. Den/de som nomineras ska vara verksamma inom området Torsby kommun. Vi behöver din nominering till Skillnadpriset 2021, senast söndagen den 22 augusti.

Skillnadpriset delades ut första gången 2019, under festliga former på Syssleträffen. 2020 års pris delades ut på ett pandemisäkert sätt genom att vinnaren och de övriga finalisterna uppvaktades enskilt, vilket sedan kommunicerades i olika kanaler.

Nominera senast söndag 22 augusti 2021

Till nomineringssidan
Du kan nominera direkt från nomineringssidan, eller läsa där hur du kan nominera på annat sätt.

Prisutdelning

Om folkhälsomyndigheten och pandemiläget tillåter att vi kan arrangera Syssleträffen i år - kommer den att arrangeras lördagen den 6 november, i och omkring GA-hallen, då vi också kommer att dela ut årets Skillnadpris under festliga former på kvällen. I fall coronaviruset fortsatt hindrar att vi ses i större folksamlingar när det är dags för Syssleträffen 2021, ordnar vi en festlig prisutdelning för Skillnadpriset på annat sätt och vid ett annat tillfälle.


Processen från nominering till prisutdelning 2021

  • Under perioden 6 maj - 22 augusti 2021 ber vi allmänheten att lämna in nomineringar till årets Skillnadpris. Nomineringen och fakta om priset kommuniceras här på webbplatsen, i Torsbybladet, på facebook och i Torsby kommuns informationstidning Torsby Nu.

  • Vecka 35/2021 sammanställdes de inkomna nomineringarna och de tre finalister tas fram av juryn, som består av representanter från Torsby kommun, Tuab och företagarföreningen iTorsby.
  • Vecka 37/2021 offentliggör vi de tre utvalda finalisterna här på vår webbsida, på facebook och i Torsbybladet.

  • Under perioden 16 september - 17 oktober 2021 ber vi sedan allmänheten att rösta på de tre finalister som juryn tagit fram. Allmänheten kommer då att kunna rösta på olika sätt, som kommuniceras här på webbplatsen, i TorsbyBladet, på facebook och i Torsby kommuns informationstidning Torsby Nu.


Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen