Torsby kommun
Torsby kommun

Skillnadpriset 2020

Förra årets premiär av Skillnadpriset blev en succé och nu är det dags att nominera till årets kandidater. Välkommen med din nominering till Skillnadpriset 2020!

Vi behöver din hjälp att nominera en förening, ett företag, en organisation, en grupp människor eller en individ som du tycker gjort positiv skillnad i stort eller smått, för dig eller någon annan, och som verkar i området Torsby kommun. Du kan nominera under perioden 6 maj - 16 augusti 2020.


Gå direkt till nomineringssidan
Nomineringssidan innehåller information om olika sätt nominera,
och ett formulär att fylla i om du vill nominera via Internet.

Din nominering ska innehålla följande

 • Den/de nominerades namn.
 • En förklarande motivation (cirka 50-100 ord)
 • Ditt namn och telefonnummer/e-postadress.

Om du vill skicka in fler nomineringar så går det naturligtvis bra.

Nomineringssidan är öppen under perioden 6 maj - 16 augusti


Processen från nominering till prisutdelning

 • Under perioden 6 maj - 16 augusti 2020 uppmanas allmänheten att lämna in nomineringar till årets Skillnadpris. Nomineringen och fakta om priset kommuniceras i Torsbybladet, på facebook och i Torsby kommuns informationstidning Torsby Nu.

 • Vecka 35/20 överlägger juryn de inkomna nomineringarna. Tre finalister tas fram. Juryn består av representanter från Torsby kommun och företagarföreningen iTorsby.
 • Vecka 37/20 publicerar vi de tre utvalda finalisterna i Torsbybladet, på www.torsby.se och Facebook.

 • Vecka 37-41/20 pågår allmänhetens röstning på de tre finalister som juryn tagit fram.
  Du kommer då att kunna rösta på följande sätt.
  * Webbformulär på här på Torsby kommuns officiella webbsida (länk kommer att läggas upp).
  * E-post (länk kommer att läggas upp).
  * Vanlig post till Torsby kommun, 1. Kommunkansliet, 685 80 Torsby.
  * Skriv din röst på en lapp och lägg i någon av röstningslådorna i följande receptioner: Kommunhuset i Torsby, Samverkanskontoret i Sysslebäck, Torsbybadet, Sysslebäcksbadet, Torsby Bibliotek och Biblioteket i Sysslebäck. Du kan också rösta i bokbussen.
  * På Syssleträffen, på dagtid, den 31 oktober 2020, kan du lägga din slutgiltiga röst på den du vill ska vinna. Priset delas ut på kvällen under festliga former

Ladda ner "Dags att nominera-annonsen" som publiceras i Torsbybladet den 6 maj, här.PDF

Fakta om Skillnadpriset

Priset är framtaget i ett samarbete mellan Torsby kommun, Tuab och näringslivsföreningen iTorsby i syfte att hylla det goda och viktiga i att göra skillnad. Priset delas ut under festliga former på Syssleträffen, som är ett årligt samarbetesevent av de samma. Årets Syssleträff arrangeras den 31 oktober 2020. I fall coronaviruset fortsatt hindrar att vi ses i större folksamlingar när det är dags för Syssleträffen, ordnar vi en festlig prisutdelning på annat sätt.

Se 2019 års finalister och vinnaren av Skillnadpriset. Här ser du också vinnarna av idrottspriserna 2019: Rookiepokalen, Eldsjälspokalen och Idrottspokalen.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)

Enhet

Person

 • Maria Altonen
 • projektadministratör
 • Tfn: 0560-166 35
 • Mobil: 070-243 07 32
 • E-post: maria.altonen@torsby.se
 • Besöksadress: Torget 5, Sysslebäck


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen