Torsby kommun
Torsby kommun

Enhet

  • HR-avdelningen
  • Telefon: +4656016655
  • E-post: hr@torsby.se
  • Postadress:
  • Torsby kommun
  • 102. HR-avdelningen
  • 685 80 Torsby
  • Besöksadress: Nya Torget 8, Torsby

Person


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Attraktiva jobb

Vi har jobbet för dig som gillar service, att göra skillnad för andra och vill vara med och utveckla Torsby kommun.

Torsby kommun erbjuder sina anställda bra anställningsvillkor och olika förmåner som tillsammans bidrar till en bra livskvalitet.

Vårt mål är att alla chefer och medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet. Ha balans i livet mellan jobb och en meningsfull fritid - tid för återhämtning och familj.


Göra skillnad

Boken "Göra skillnad x 29" har gjorts tillsammans av Torsby, Sunne, Munkfors och Årjängs kommuner, som en avslutning på det gemensamma EU-projektet Creare Vivere.

Boken togs fram för att visa bredden av yrken i en kommun och varför de upplevs av medarbetare som intressanta och engagerande jobb. De stora pensionsavgångarna åren framöver innebär att kommunerna behöver många nya medarbete. Därför är det viktigt att berätta vilka jobb och möjligheter en kommun kan erbjuda.

I boken berättar 29 medarbetare om sitt jobb i kommunen, om val eller händelser som ledde dem dit, vad som engagerar dem och vad som gör jobbet så bra, men också om utmaningar och svårigheter.

Det finns många fantastiska människor i den kommunala sektorn, medarbetare som brinner för sina jobb och känner att de gör skillnad!

Här kan du läsa alla berättelser ...


Boken "Göra skillnad x29"

Formgivning: Lina Sponberg
Foto: Helena Henriksson
Text och ledning: Maria Svärdsén

Är du intresserad av boken?
Kontakta inga-carin.bergqvist@torsby.se

Innehållsansvarig: Inga-Carin Bergqvist
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen