Torsby kommun
Torsby kommun

Vill du ha feriearbete sommaren 2020?

Torsby kommun kommer att erbjuda feriearbete (sommarjobb) till dig som är född 2003 och 2004 - oavsett vilken skola du studerar på. Det ger dig chans att tjäna egna pengar, samtidigt som du skaffar dig värdefull erfarenhet inför framtiden.

Du måste vara folkbokförd i Torsby kommun, ha fullständigt svenskt personnummer och vara född 2003 eller 2004  för att söka feriearbete genom oss.

Vad finns det för jobb att välja på?

Feriearbetet är på tre veckor i tre olika perioder under veckorna 15/6-16/8 2020. Arbetstiden är 6 timmar/dag (kan variera beroende på arbetsplats), max 90 timmar under treveckorsperioden. Din lön är 60 kr/timmen. Samma lön gäller även om du arbetar helgdagar.

Jobben finns inom en rad olika områden som till exempel trädgårdsarbete, äldreboende och förskola.

Här finner du de lediga jobbenPDF

Så här söker du feriearbete

Ansökningsperioden är 9-29/3 2020. Är du intresserad av ett feriearbete gör du din ansökan här på webben. Om du behöver får du hjälp på Frykenskolan, Kvistbergsskolan och Stjerneskolan med din ansökan.

När du söker jobben ska du fylla i dessa uppgifter:

 • Personuppgifter
 • Val av kommundel som du kan jobba i
 • Val av bransch, plats och period
 • Personligt brev

Var gör jag min ansökan?

Är du intresserad av ett feriearbete gör du din ansökan här på webben. Du får hjälp med din ansökan på skolan om du behöver.

Här söker du jobben.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (Öppnas 9 mars 2020)

Sök gärna flera olika jobb

När du skickat iväg din ansökan får du ett bekräftelsemail på att din ansökan mottagits. Din ansökan matchas sedan mot de tillgängliga platserna, vilket innebär att dina chanser ökar om du söker olika branscher och platser i dina val. Detsamma gäller i ditt val av perioder.

Du måste svara på erbjudandet

Efter matchningen skickas ett erbjudande om feriearbete hem till dig via brev. För att få det erbjudna feriearbetet måste du lämna in en svarstalong som följer med i erbjudandet.

Denna svarstalong lämnar du till studie- och yrkesvägledare på Frykenskolan och Kvistbergsskolan eller skolassistenten på Stjerneskolan. Du kan också skicka in talongen i bifogat svarskuvert.

Om du får ett annat arbete måste du tacka nej till kommunens feriearbete.

Vid frågor om feriearbete kan du kontakta arbetsmarknadsavdelningens socionom Åsa Lövenhamn Jansson. Kontaktuppgifterna hittar du under ikonen kontakt.

Hur mycket får man tjäna?

Skatteverket har en regel som säger att skolungdomar och studerande kan tjäna upp till ett fastställt belopp, utan att betala någon skatt. Läs mer om skattereglerna på Skatteverkets hemsida.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)

Enhet

 • Arbetsmarknadsavdelningen
 • Telefon: 0560-160 26
 • E-post: arbetsmarknad@torsby.se
 • Postadress:
 • Torsby kommun
 • 3. Arbetsmarknadsavdelningen
 • 685 80 Torsby
 • Besöksadress: Hantverkaregatan 1, Torsby

Person


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen