Torsby kommun
Torsby kommun

Enhet

  • Tekniska avdelningen
  • Telefon: +4656016000
  • E-post: tekniska.avdelningen@torsby.se
  • Postadress:
  • Torsby kommun
  • 10. Tekniska avdelningen
  • 685 80 Torsby
  • Besöksadress: Nya Torget 2, Torsby (Snickaren)

Person


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Finns det en bostadsförmedling?

Torsby kommun har ett kommunalt bostadsbolag, Torsby Bostäder och en kommunal bostadsförmedling som förmedlar kommunens lägenheter.

Torsby Bostäder

Vänd dig till det kommunala bostadsbolaget Torsby Bostäder när du vill hyra lägenhet Torsby tätort med omnejd och Sysslebäck. De har drygt 1100 lägenheter och 35 kommersiella lokaler. Här ser du Torsby Bostäders lediga lägenheter.

Kommunens bostadsförmedling

På tekniska avdelningen förmedlar vi de lägenheter som kommunen äger. Lägenheterna finns i Östmark, Stöllet, Likenäs och Sysslebäck. Här ser du våra lediga lägenheter. 

Vänd dig till oss

Söker du lägenhet i Östmark eller Stöllet, vänd dig till Kicki Svensson på tekniska avdelningen, Nya Torget 2 i Torsby.

Söker du lägenhet i Likenäs och Sysslebäck, vänd till Ann-Cathrin Carlson på lokalkontoret i Sysslebäck.

Ansökan

Är du intresserad av någon av kommunens lägenheter fyller du i en ansökan och skickar in den till oss. Ansökningsblanketten finner du här nere på sidan.

Köregler

Lediga lägenheter förmedlas i turordning efter kötid till önskat område. Kötiden räknas från den dag som din ansökan till lägenhet kommit in till kommunen.

Trygghetsboende

Är du intresserad av att hyra lägenhet i något av kommunens trygghetsboenden, Valbergsgården och Klarastrand vänd dig till Kicki Svensson på tekniska avdelningen, Nya Torget 2 i Torsby. Är du intresserad av trygghetsboendet i Bograngen vänder du dig till Ann-Cathrin Carlson på lokalkontoret i Sysslebäck..

Gruppbostäder och särskilda boenden

Söker du lägenhet i gruppbostad eller särskilt boende, ring växeln tfn 0560-160 00.

Innehållsansvarig:
Senast genomgången:
Senast uppdaterad: