Torsby kommun
Torsby kommun

Enhet

Person


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Arbetsträna och praktisera på Möbelreturen

Gillar du att jobba kreativt och med händerna? Då kan Möbelreturen vara platsen som passar dig för att arbetsträna eller praktisera. Här är du med och ger nytt liv åt gamla möbler.

Torsby kommun har ett samarbetsavtal med arbetsförmedlingen och du som är inskriven där kan få hjälp med arbetsträning och praktik på Möbelreturen. Det är en av inriktningarna som ingår i vårt JobbCenter. Möblerna skänks till oss från kommunens invånare. De lämnar direkt till oss eller i en speciell container på återvinningsstationen, vi kan också åka och hämta möbler om någon behöver den hjälpen.

När möblerna kommer går vi igenom dem och om det behövs fräschar vi upp dem, renoverar och målar. Sedan säljs de i vår butik som är öppen måndag - fredag 7-15:30.

Den som vill kan också skänka möbler för renovering eller handla begagnat till förmånliga priser.

För dig som vill skänka möbler finns en speciell container för detta på återvinningscentralen i Torsby, Alstigen 20. Du kan också lämna möblerna direkt till JobbCenter på Södra Industrigatan 13 eller ringa för avhämtning, telefon 070-186 00 38.

Läs mer om hur du skänker till oss och köper begagnat.

Innehållsansvarig: Marie Berg
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen