Torsby kommun
Torsby kommun

Barn- och ungdomskultur

På biblioteket har vi sagostunder för barn från 3 år både vår och höst. Vi anordnar även musik- och teaterarrangemang för barn i olika åldrar.

Sommarboken, Torsby bibliotek

Sommarboken vänder sig till dig som är 6-16 år. Läs så mycket som du vill under sommarlovet. Biblioteket i Torsby ordnar träffar på sommarfritids för boktips, bokprat och högläsning. Du är även välkommen till biblioteket på deckarvandring och sommarpyssel. En folder där du skriver in böcker som du läst finns att få på biblioteket. Du får en gåvobok när du lämnar in den ifyllda foldern.

Sommarläsning, Torsby bibliotek

Läs med ditt barn i sommar, 1 juni-31 augusti. Sommarläsningen är för barn som ännu inte läser själva och deras vuxna. Att läsa högt för små barn gynnar deras språkutveckling och leder till att barnen får ett rikt ordförråd. Ett häfte att skriva in vad ni läst tillsammans finns på Torsby bibliotek. Lämna in häftet och ditt barn får en gåvobok

På biblioteket finns förstås barnböcker för alla åldrar, DVD-filmer, ljudböcker, cd-skivor med sagor och musik och en surfplatta.

Kulturskolan

Är du intresserad av musik och dans? Då kanske kommunens kulturskola kan vara något för dig. Där kan du spela olika instrument, vara med i orkester, prova på dans eller delta i olika kulturprojekt.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)

Enhet

  • Torsby bibliotek
  • Telefon: 0560-161 08
  • E-post: torsby.bibliotek@torsby.se
  • Postadress:
  • Torsby kommun
  • 25. Biblioteket Torsby
  • 685 80 Torsby
  • Besöksadress: Fabriksgatan 2, Torsby

Person


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen