Torsby kommun
Torsby kommun

Välkommen till Syssleträffen lördag 4/11

På lördag den 4 november är det dags för Syssleträffen igen. På dagen gästas Sysslebäcks Bad & Fritid av Larz Kristerz som förhoppningsvis kommit ihåg att ringa Carina. Norska klovnen Silja dyker upp titt som tätt ute i vimlet. Det blir företags- och föreningsmässa, skillnadprisutdelning och en hel massa roliga aktiviteter för hela familjen, släkten och kompisgänget. På kvällen blir det supébuffé, idrottsprisutdelning och underhållning med Erika Jonsson.

På dagen kl. 10-16

På dagen bli det, förutom scenuppträdande med Larz-Kristerz, företags- och föreningsmässa och massor av aktiviteter, bland annat fotobås, käpphästar, hinderbana, godisregn, skillnadsprisutdelning och linedance med Klarälvdalens 8-taktare, eller ”The Line Ladies” som vi också kallar dem. Det blir också bandvagnskjutsar och clownbesök. Den som vill kan bada, basta och relaxa fram till kl. 14.30. Mat och fikaförsäljning både inomhus och utomhus.

Alla dagens aktiviteter är gratis, likaså inträde till företags- och föreningsmässan.
Parkeringsavgift, dagtid: 20 kr per bil, kontant eller swish.

På kvällen kl. 18-01

Nedergårdens Vilt & Natur ansvarar för kvällens festligheter i GA-hallen, där de dukar upp supébuffé, OBS! förbokas på www.tickster.com senast tisdag 31 oktober, och fixar till en trivsam kväll med Erika "The Queen of the Highway" Jonsson på scenen.

Läs hela programmet på www.visittorsby.se

Syssleträffen är ett årligt samarbetsevent mellan Torsby kommun, näringslivsbolaget Tuab och näringslivsföreningen iTorsby.

Välkommen!

Innehållsansvarig: Ulrika Andersson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Till toppen