Torsby kommun
Torsby kommun

Välkommen till mingelkväll 18 april!

Tre personer på en cykel (med tre hjul). På bilden står "Arbeta åtta veckor hos oss under sommaren veckorna 25-34 så får du nio veckor betalt."

Inbjudan till dig som är nyfiken på att arbeta inom funktionsstöd eller vård och omsorg. Kom och mingla, träffa oss som jobbar i branschen och andra intresserade. Passa på att fråga och få veta mer. Vi bjuder på alkoholfri bubbel, snittar och give aways.

Under mingelkvällen får du möjlighet att prova på delar ur den välfärdsteknik som används av yrkesgrupper inom funktionsstöd och vård och omsorg. (Välfärdsteknik är till exempel trygghetslarm, digital tillsyn via kamera och olika verktyg för kommunikation och mobila trygghetslarm.)

Du får också träffa medarbetare och chefer inom socialförvaltningens funktionsstöd (LSS) och vård och omsorg (äldreomsorgen) samt täffa våra digitala terapidjur och testa aktivitetskärmen Yetitablet.

Var och när är minglet?

Minglet är i Stjerneskolan, i vård- och omsorgsprogrammets lokaler, torsdag 18 april kl. 17-19. Ingång från Norra Ringvägen, entré D (på väg till TorsbyBadet).

Hoppas vi ses, välkommen!

Ung eller äldre?

Vi ser fram emot att träffa dig som är ung, medelålders eller senior, oavsett yrkesbakgrund, och som känner att du har mer att ge.

Kan du inte komma på minglet?

Men du vill veta mer om hur det är att jobba hos oss, hör gärna av dig:

Åsa Axelsson, områdeschef funktionsstöd, tfn 0560-161 89, e-post asa.axelsson@torsby.se.

Hanna Nygren, områdeschef vård och omsorg, tfn 0560-160 32, e-post hanna.nygren@torsby.se.

Vet du redan nu att du vill söka jobb hos oss?

Här finner du var du anmäler intresse och söker jobb.

Innehållsansvarig: Åsa Axelsson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad: