Torsby kommun
Torsby kommun

Sommar på Torsby Skidtunnel & Sportcenter

Två kvinnor springer på en stig, motionerar

Området erbjuder både aktiviteter inomhus i kyla och utomhus i sommarväderlek

Vill du uppleva naturen, åka skidor mitt i sommaren eller bara njuta av kaffe och glass? En tur till Torsby Skidtunnel & Sportcenter erbjuder allt det och mycket mer.

Träning, motion och rekreation - Ett sportcenter för hela familjen!

Ta en tur till Torsby Skidtunnel & Sportcenter och aktivera kroppen även under sommaren.

Här kommer några tips på vad som finns att göra på området

Skidtunneln

Här finns skidtunneln, en anläggning för stora och små. Här åker du längdskidor efter dina förutsättningar, där längd och kupering passar just dig.

Öppettider och priser hittar du på www.skidtunnel.se och för dig som är Torsby kommuninvånare finns en egen sida att spana in: www.skidtunnel.se/torsbybo

Här finns skidor att hyra, utrustning att köpa och minusgrader att insupa. Och behöver du hjälp med tekniken så finns instruktioner att boka. www.skidtunnel.se/instruktion

Torsby Testcenter

I testcentret kan alla - oavsett om du vill komma igång är "vanlig motionär", elitsatsande, individuell- eller lagidrottare få förutsättningar att lyckas med sin träning.

Spana in www.skidtunnel.se/testcenter, här hittar du mer information.

Tipspromenad

Under sommaren finns en tipspromenad uppsatt på området. En kort bana med 12 frågor och bildbingo för de minsta barnen. Talongerna finns i receptionen, lycka till!

Naturpasset

För dig som gillar att springa på nya stigar (eller promenera) och leta andra vägar finns Naturpasset, en orienteringskarta uppdelat i två olika delar. En södra del med 25 kontroller från omkring skidtunneln och söder ut mot och i Torsby centrum och en norra del men 25 kontroller från Valberget och norrut.

Naturpasset är även i år sponsrat av Torsby Skidtunnel & Sportcenter och finns att hämta gratis bland annat i receptionen vid skidtunneln.

Ännu mer ...

Se fler nyheter och erbjudande på vår hemsida och direkt på www.skidtunnel.se/erbjudande

Innehållsansvarig: Therez Söderberg
Senast genomgången:
Senast uppdaterad: