Torsby kommun
Torsby kommun

Marie Niljung föreläser om suicidprevention 11/9

Foto på Marie Niljung och budskapen våga fråga, våga lyssna och våga agera.

Skriv in onsdag 11 september kl. 19 i din kalender så missar du inte hösten 2024:s viktigaste föreläsning. Då kommer Marie Niljung att hålla en livsviktig föreläsning om suicidprevention i Frykenskolans aula. Ingen föranmälan, gratis entré och vi bjuder på fika.

Våga fråga, våga lyssna och våga agera

En lärorik föreläsning som ger dig kunskap, mod och verktyg att rädda livet på dig själv och andra människor. Maries föreläsning ger oss tips på hur vi som medmänniskor kan göra skillnad genom att våga fråga, våga lyssna och våga agera. Gratis entré, vi bjuder på fika.

Tid: Onsdag 11 september 2024, kl. 19.00-20.30.
Plats: Frykenskolans aula, Torsby.

Ökad kunskap och ökat mod bidrar till att förhindra självmord

Självmord är ett psykologiskt olycksfall och en serie olyckliga omständigheter som leder fram till en katastrof. Närmare 1500 personer tar sitt liv i Sverige varje år och många av dessa går att förhindra genom ökad kunskap och mod.

Om Marie Niljung

Marie har som livsmission att rädda liv och förändra attityder kring psykisk ohälsa. Föreläsningen handlar om Maries egna erfarenheter, myter, riskfaktorer och skyddsfaktorer.

Läs mer om Marie Niljung, hennes föreläsningar, böcker och recensioner på hennes webbsida www.niljung.se

Arrangör

Det är Torsby kommun i samverkan med Svenska kyrkan och Region Värmland som bjuder in till föreläsningen.

För mer info eller frågor om föreläsningen, vänligen kontakta Marianne "Mimmi" Adolfsson på e-post: marianne.adolfsson@torsby.se

Välkommen!

Innehållsansvarig: Marianne "Mimmi" Adolfsson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad: