Stjerneskolan - Torsby gymnasium
Stjerneskolan - Torsby gymnasium

Enhet

  • Stjerneskolan
  • Telefon:
  • E-post: stjerneskolan@edu.torsby.se
  • Postadress:
  • Torsby kommun
  • 60. Stjerneskolan
  • 685 80 Torsby
  • Besöksadress: Fabriksgatan 3 Torsby

Person


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Torsby sommarskidskola

11:e till 15:e juni är det återigen dags för vår populära sommarskidskola. I år för dig som är född 2008 och 2009.

Under fem dagar blir det en blandning av träningspass, som utvecklande skidåkning i Torsby skidtunnel, löpning och styrka. För skidskyttar ingår så klart även flera skjuttillfällen.

Laktattest i testlabbet för födda 2008

För deltagare som är födda 2008 erbjuds laktattest i testlabbet vid Torsby skidtunnel. Via puls- och laktatmätning i samband med löpning på rullband får du veta dina pulszoner för att kunna optimera din träning.

Förutom att träna och få instruktioner av tränare inom längd och skidskytte på Torsby idrottsgymnasium är det också många roliga aktiviteter med vänner.

– Det är ett toppentillfälle att få varierade pass i kombination med att ha kul med nya och gamla kompisar. Dessutom får deltagarna inblick i hur det fungerar på ett idrottsgymnasium, säger Jonas Eriksson, skidskyttetränare vid Torsby idrottsgymnasium.

Anmälan öppnar 18:e april

Du kan anmäla dig till Torsby sommarskidskola via denna länk anmälan Torsby sommarskidskola 2023 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som öppnar tisdagen den 18:e april och stänger den 7:e maj.

Lägret kostar 3 900 kronor och då ingår helpension på vandrarhemmet Valbergsängen samt tunnelkort. För födda 2008 är också laktattestet inkluderat i priset. Antalet platser är begränsat till 80.

Kontaktpersonen inom längdskidor är Mikael Jonsson. E-post: mikael.j.jonsson@edu.torsby.se tfn: 070-651 77 40.

Kontaktperson inom skidskytte är Jonas Eriksson. E-post: jonas.eriksson@edu.torsby.se tfn: 070-221 80 48.

Välkommen med din anmälan!

Innehållsansvarig: Linda Bengtsson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Till toppen