Fermentera mera - för hälsans skull
Dalbygården, Klarälvsvägen 94, Sysslebäck
Torsdag den 26 september kl. 18.30-21.30
Anmälan senast den 22 september. Den är bindande. Kostnad 500 kronor inkl. råvaror. Max 10 deltagare, inga förkunskaper krävs.
Lär dig fermentera grönsaker och andra råvaror
Under kursen utforskar vi olika fermenteringsmetoder och får praktiska tips och råd för att lyckas i det egna köket av kursledaren Emma Lagerkvist.
Fermentering är en traditionell metod för att bevara och konservera mat med hjälp av fördelaktiga mikroorganismer.
Cirkelledare
Emma Lagerkvist är en utbildad kock med ett särskilt intresse för att använda produkter från det vilda, både växter och djur, i sina kulinariska skapelser. Hennes matlagning är inte bara en hyllning till naturens gåvor utan också ett uttryck för hennes kärlek till mat och miljö.
Emma är känd för sin respekt och omsorg för allt hon lagar. Hon ser till att använda alla delar av både djur och växter, vilket speglar hennes hängivenhet till hållbarhet och minimering av matsvinn.
Mer information och anmälan
Arrangör är Studiefrämjandet i samarbete med Torsby kommun.
Mer info och anmälan Fermentera mera! - för hälsans skull (studieframjandet.se)
Evenemanget ingår i Beredskapsveckan som pågår i hela landet.
Innehållsansvarig: Maria Ivansson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:
Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.