Ann Fernholm - Fejkmaten

Ann Fernholm pratar om sin bok Fejkmaten på Torsby bibliotek. Foto: Eva Lindblad.
Torsby bibliotek, Fabriksgatan 2.
Tisdag 24 oktober kl. 18.30
Kvällens föreläsning blir både lärorik och intressant.
Ann Fernholm pratar om sin senaste bok "Fejkmaten" där hon granskar den moderna livsmedelsindustrin och presenterar en unik lista över de vanligaste ingredienserna i vår mat, där över hälften utgörs av ren stärkelse, socker, tillsatser och andra ultraprocessade ämnen. Hon blottlägger hur företagen marknadsför sina varor som nyttigare än vad de egentligen är.
Ann Fernholm är en svensk doktor i molekylär bioteknik och grundare av kostfonden. Hennes specialområde är kost och hälsa. Hon disputerade 2001 och har sedan dess arbetat som vetenskapsjournalist och författare. Hon har uppmärksammats för sina böcker om socker i kosten och dess relation till fetma och diabetes.
Författarbesöket är ett samarrangemang mellan Torsby FN-förening och kulturavdelningen.
Fri entré. Välkommen!
Innehållsansvarig: Maria Ivansson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:
Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.