Torsby kommun
Torsby kommun

Enhet

Person

Torsby Testcenter

Torsby Skidtunnel & Sportcenters reception

E-post: info@skidtunnel.se
Telefon: +4656027000

När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Torsby Testcenter

Sätt din hälsa först och testa din styrka, kondition och teknik i testcentret. Här kan alla - oavsett om du är "vanlig motionär", elitsatsande, individuell eller lagidrottare, få ett kvitto på dagsformen och se att din träning verkligen ger resultat.

Testa din styrka, kondition och teknik i Torsbys eget testcenter. Här kan alla – oavsett om du är nybörjare eller vardagsmotionär, elitsatsande, individuell eller lagidrottare, få ett kvitto på dagsformen och se att din träning verkligen ger resultat.

Testcentret erbjuder stavgång, cykel, löpning eller rullskidor på rullband framför en spegel tillsammans med en instruktör. Du kan också pulsbasera din träning, få träningsrådgivning, teknikträning och teknikanalys.

Mät kraften du producerar i ett stakergometertest. Du kan också göra syreupptagningstester och laktattröskeltester, som visar bland annat graden av mjölksyra.

Torsby Skidtunnel & Sportcenter driver Torsby Testcenter som ligger vägg i vägg med skidtunnelns byggnad.

Mer information om Torsby Testcenter finner du på skidtunnel.se

Innehållsansvarig: Anna Lindqvist
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen