Torsby kommun
Torsby kommun

Enhet

  • Tekniska avdelningen
  • Telefon: +4656016000
  • E-post: tekniska.avdelningen@torsby.se
  • Postadress:
  • Torsby kommun
  • 10. Tekniska avdelningen
  • 685 80 Torsby
  • Besöksadress: Nya Torget 8, Torsby

Person


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Lekplatser

Torsby kommun har sex iordningsställda lekplatser på allmän plats. Lekutrustningen på de olika lekplatserna varierar.

Här finns lekplatserna

Torsby

Stöllet

Sysslebäck

Lekplatser vid skolor

Lekplatser som finns vid skolor kan du också besöka, när skolorna är stängda och ingen verksamhet pågår.

Säkra lekplatser

Det är viktigt för alla att barnen har en säker lekmiljö. Torsby kommun följer de krav som finns för lekplatser i plan- och bygglagen. Det finns också en Europanorm (SS EN 1176-1177) som vi följer.

Tekniska avdelningen besiktar årligen alla kommunala lekplatser utifrån de regler som finns i denna norm. De upprustningsarbeten och nyetableringar som genomförs görs utifrån europanormen.

Anmäl trasigt eller slitet lekredskap

Vi ber dig, ser du ett trasigt eller slitet lekredskap eller något annat som skulle kunna vara till skada för ett barn, anmäl det till oss så fort som möjligt. Ring oss på telefon 0560-162 10. (Ringer du helgfri måndag-fredag kl. 7-16 är telefonen bemannad, ringer du annan tid ger telefonsvararen dig numret till den som har jour.)

Synpunkter

Om du har en synpunkt, vill lämna ett förslag eller kanske beröm så vill vi veta det. Då kan vi bli bättre och utvecklas.

Här kan du lämna synpunkter

Felanmälan

Om du vill göra en felanmälan, gör du det enklast via vår felanmälan.

Här kan du göra felanmälan

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen