Torsby kommun
Torsby kommun

Vattnet sinar i privata brunnar - här hämtar du vatten

En vattenkran

Vattnet börjar sina i privata brunnar i Torsby kommun. Flera personer har hört av sig till kommunen med frågor om vilken hjälp som finns.

Du som behöver vatten kan ta med egna dunkar eller tankar och hämta vatten vid kommunförråden i Torsby och Sysslebäck under vardagar kl. 7-16. Det kostar ingenting.

Det går också bra att under vardagar kl 7-16 hämta vatten i övriga orter där kommunen har vattenverk. På dessa ställen få du hämta i begränsad mängd i egna dunkar.

För mer information kontakta kommunförråden via växeln på telefon 0560-160 00.

Behöver du mycket vatten för att fylla källan kan du kontakta LBC Wetab 0560-120 60, men det innebär en kostnad för dig.

- Om du har en egen källa, tänk på att vara försiktig med vattnet så räcker det längre, säger Sune Eriksson, tekniska avdelningen.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)