Torsby kommun
Torsby kommun

Vattenläcka Brunnsdalsvägen, Berggårdsvägen

Under onsdag kväll 29/6 kommer vattnet behöva stängas av kl 19.15 i området Brunnsdalsvägen, Berggårdsvägen m.fl. i Torsby tätort. Detta för att laga den vattenläcka som uppstod i området den 17 juni.

Uppdatering tisdag 28/6 kl 15

Lagningsarbetet efter vattenläckan som uppstod på Brunnsdalsvägen är planerat till kvällen 29 juni. I samband med lagningsarbetet kommer vattnet behöva stängas av i området Brunnsdalsvägen, Berggårdsvägen m.fl. i Torsby tätort.

Vattnet kommer stängas av kl 19.15 och arbetet beräknas pågå under hela kvällen.

Tappa upp vatten i förväg för matlagning mm.

Tänk på att det kan förekomma luft och missfärgat vatten när vattnet kommer tillbaka. Detta är helt ofarligt och vi rekommenderar att spola tills vattnet klarnar.

Se berört område på kartan ovan.

Uppdaterad information kommer på den här sidan.

------

Uppdatering måndag 20/6 kl 9.30

Vattenläckan som uppstod på Brunnsdalsvägen under fredagen 17 juni är temporärt lagad. I samband med lagningsarbetet kan vattnet behöva stängas av tillfälligt i området Brunnsdalsvägen, Berggårdsvägen i Torsby tätort.

------

Uppdatering fredag 17/6 kl 13

Lagningsarbete pågår, vattnet är för tillfället delvis åter. Under eftermiddag/kvällen kommer vattnet behöva stängas av helt i det aktuella området. Lagningsarbetet kommer fortgå under eftermiddagen/kvällen.

Arbetet beräknas bli klart under kvällen.

------

I samband med underhållsarbete på Brunnsdalsvägen har en vattenläcka uppstått. Vattentillförseln är påverkad i området Brunnsdalsvägen, Berggårdsvägen i Torsby tätort. I samband med lagningsarbetet måste vattenet stängas av i området.

------

Se berört område på kartan ovan.

Uppdaterad information kommer på den här sidan.

Innehållsansvarig: Urban Hallström
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen