Torsby kommun
Torsby kommun

Vi har tagit emot din beställning.

GDPR

De personuppgifter du lämnar till oss behöver vi för att handlägga din beställning av varor. Vi hanterar dina uppgifter med stöd av gällande dataskyddslagstiftning och den lagliga grunden avtal.

Det är Kommunstyrelsen som är personuppgiftsansvarig för uppgifterna. Vi har kvar dina uppgifter den tid som behövs för att vi ska kunna uppfylla våra skyldigheter.

Mer information om hur vi hanterar dina uppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på vår webbplats torsby.se/gdpr.

Nytt telefonnummer och nya telefontider till den här tjänsten "Handla till 70+" från och med onsdag 22 april.

  • Nytt telefonnummer: 0560-160 10

  • Nya telefontider: Helgfri måndag - torsdag, kl. 9-12.

  • Ny info till dig som behöver få medicin uthämtad: Vi ber dig meddela oss i god tid om du behöver hjälp med att få hem medicin, eftersom vi har svårt att hinna leverera den till dig samma vecka som du beställer.
Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)

Enhet

Person


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen