Torsby kommun
Torsby kommun

Vision Torsby 2040 - tack för alla synpunkter och tankar

Antalet synpunkter som kommit in via höstens medborgardialog visar på ett stort engagemang både bland kommuninvånare och boende utanför kommunen. Medborgardialogen genomfördes på olika sätt, på strategiskt utvalda ställen runt om i kommunen, bland annat vid samtliga servicepunkter och genom organiserade träffar på skolor, för att få en dialog med så många människor som möjligt i alla åldrar.

Totalt har 3954 synpunkter kommit in om hur man önskar att Torsby kommun som geografiskt område ska ha utvecklats till år 2040. Av dessa har 3111 synpunkter kommit in via webb- och pappersenkäten, på totalt 482 besvarade enkäter.

Här är några exempel på de synpunkter och tankar som kommit in om vad man vill att Torsby kommun ska vara känt för år 2040:

”Det är en av de coolaste landsbygdskommunerna, där man känner att man är del av det levande och moderna samtidigt som man slipper stadens brus och stress”.

”Lugnet, naturen. Att det är avsides men ändå inte, ligger liksom mitt i”.

”En plats där man kan landa. Framtidstro och tillväxt. Unika möjligheter till rekreation”.

Läs mer om arbetet med Vision Torsby 2040 här.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen