Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Vill du ha feriearbete nu i sommar?

Vill du ha feriearbete nu i sommar? Här får du veta mer!

Du som är född 2003 eller 2004 och som bor i Torsby kommun kan få feriearbete (sommarjobb) om du vill. Sök senast 29 mars 2020.

Torsby kommun erbjuder sommarjobb till dig som är kommuninvånare, oavsett om du går på en skola här i kommunen eller någon annanstans. Det ger dig chans att tjäna egna pengar, samtidigt som du skaffar dig värdefull erfarenhet inför framtiden.

Feriearbetet är på tre veckor i tre olika perioder mellan 15 juni och 16 augusti 2020. Arbetstiden är 6 timmar/dag (kan variera beroende på arbetsplats), max 90 timmar under treveckorsperioden. Din lön är 60 kr/timmen. Samma lön gäller även om du arbetar helgdagar.

Jobben finns inom en rad olika områden som till exempel trädgårdsarbete, äldreboende och förskola. Det är föreningar och kommunala arbetsplatser som erbjuder jobben.

Här kan du läsa om vilka jobb det finns och hur du gör när du söker dem.

Lycka till med ditt arbetssökande!

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen