Torsby kommun
Torsby kommun

Vill du erbjuda feriearbete till ungdomar i sommar?

Ungdomar som är födda 2006 kan söka sommarjobben. De kommer till arbetsplatsen i 3-veckorsperioder under tiden 13 juni - 14 augusti 2022.

Till föreningar och kommunala arbetsplatser - Vill ni vara med och erbjuda feriearbete till ungdomar i sommar? Torsby kommun betalar deras löner, du ger dem ett meningsfullt arbete.

Både 2020 och 2021 var mycket annorlunda år med en pandemi som påverkar oss på många olika sätt. Vårt arbete med feriearbete blev inte som tidigare år, men vi är tacksamma att vi ändå 2021 lyckades erbjuda feriearbete till samtliga ungdomar som sökte.

Vi hoppas att ni vill vara med och bidra till möjligheten att kunna erbjuda ungdomarna feriearbete under sommaren 2022.

Föreningar och kommunala arbetsplatser

Erbjudandet gäller föreningar och kommunala arbetsplatser, inte företag.

Du gör en viktig insats

Detta är en chans att ge ungdomarna en första och värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som ni får ett par extra händer under sommaren.

Det är viktigt att det finns en utsedd handledare som kan ge ungdomarna bra handledning och en positiv bild av arbetsplatsen. Det är också viktigt att ungdomarna får meningsfulla arbetsuppgifter.

Ungdomarna kommer att vara ute på arbetsplatserna i 3-veckorsperioder under tiden 13 juni - 14 augusti 2022.

För ungdomar födda 2006

På grund av det rådande läget med pandemin kommer kommunen endast erbjuda feriearbete till ungdomar i en åldersgrupp, i år är det de som är födda 2006. (Det är ungdomar som i år vanligtvis fyller 16 år.)

Erbjudandet gäller oavsett i vilken klass de går eller på vilken skola de studerar. Ungdomarna som får söka ska vara folkbokförda i Torsby kommun och ha fullständigt svenskt personnummer.

Torsby kommun betalar ungdomarnas löner. Erbjudandet gäller föreningar och kommunala arbetsplatser, inte företag.

Låter det intressant?

Anmälningsblankett och information finner du här på vår webbplats.

Anmäl senast 11 februari

Senast 11 februari 2022 önskar vi ditt svar.

Har du frågor?

Hör gärna av dig om du har frågor, till Åsa Lövenhamn Jansson vid arbetsmarknadsavdelningen, tfn 0560-162 49, 073-271 21 39 eller asa.lovenhamn.jansson@torsby.se.

Välkommen med ditt svar!

Innehållsansvarig: Åsa Lövenhamn Jansson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen