Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Vill du erbjuda feriearbete till ungdomar i sommar?

Ungdomar som är födda 2001 och 2002 kan söka sommarjobben. De kommer till arbetsplatsen i 3-veckorsperioder under tiden 11 juni - 12 augusti 2018.

Till föreningar och kommunala arbetsplatser - Vill ni vara med och erbjuda feriearbete till ungdomar i sommar? Torsby kommun betalar deras löner, du ger dem meningsfullt arbete.

Föreningar och kommunala arbetsplatser

Erbjudandet gäller föreningar och kommunala arbetsplatser, inte företag.

Du gör en viktig insats

Detta är en chans att ge ungdomarna en första och värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som ni får ett par extra händer under sommaren.

Det är viktigt att det finns en utsedd handledare som kan ge ungdomarna bra handledning och en positiv bild av arbetsplatsen. Det är också viktigt att ungdomarna får meningsfulla arbetsuppgifter.

Ungdomarna kommer att vara ute på arbetsplatserna i 3-veckorsperioder under tiden 11 juni - 12 augusti 2018.

Ålder på ungdomarna

Tidigare år har det varit ungdomar mellan 8:an och 9:an och mellan 9:an och 1:an på gymnasiet som erbjudits sommarjobb. Från och med förra sommaren (sommaren 2017) är det ungdomar som fyller 17 respektive 18 år under 2018 (vanligen elever mellan 9:an och 1:an samt mellan 1:an och 2:an på gymnasiet). Sommaren 2018 är erbjudandet till ungdomar som är födda 2001 och 2002.

Erbjudandet gäller oavsett i vilken klass de går eller på vilken skola de studerar. Ungdomar som får söka ska vara folkbokförda i Torsby kommun och ha fullständigt personnummer.

Låter det intressant?

Anmälningsblankett och information finner du här på vår webbplats.

Anmäl senast 17 februari

Senast 17 februari 2018 önskar vi ditt svar.

Har du frågor?

Hör gärna av dig om du har frågor, till Åsa Lövenhamn Jansson vid arbetsmarknadsavdelningen, tfn 0560-162 49, 073-271 21 39 eller asa.lovenhamn.jansson@torsby.se.

Välkommen med ditt svar!

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen