Torsby kommun
Torsby kommun

Vill du erbjuda feriearbete till ungdomar i sommar?

Ungdomar som är födda 2005 kan söka sommarjobben. De kommer till arbetsplatsen i 3-veckorsperioder under tiden 14 juni - 15 augusti 2021.

Till föreningar och kommunala arbetsplatser - Vill ni vara med och erbjuda feriearbete till ungdomar i sommar? Torsby kommun betalar deras löner, du ger dem meningsfullt arbete.

Förra året var ett mycket annorlunda år med en pandemi som påverkat oss på många olika sätt. Vårt arbete med feriearbete blev inte som tidigare år, då vi inte kunde placera ungdomar på alla de platser som ni bidrog med i början av 2020.

Men vi hoppas att 2021 kommer att bli bättre och få möjligheten att kunna erbjuda ungdomarna feriearbete under sommaren.

Föreningar och kommunala arbetsplatser

Erbjudandet gäller föreningar och kommunala arbetsplatser, inte företag.

Du gör en viktig insats

Detta är en chans att ge ungdomarna en första och värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som ni får ett par extra händer under sommaren.

Det är viktigt att det finns en utsedd handledare som kan ge ungdomarna bra handledning och en positiv bild av arbetsplatsen. Det är också viktigt att ungdomarna får meningsfulla arbetsuppgifter.

Ungdomarna kommer att vara ute på arbetsplatserna i 3-veckorsperioder under tiden 14 juni - 15 augusti 2021.

Ålder på ungdomarna

På grund av det rådande läget med pandemin kommer kommunen i år endast erbjuda feriearbete till en åldersgrupp; de som är födda 2005, oberoende av i vilken klass de går eller vid vilken skola de studerar. Detta är ungdomar som i år fyller 16 år.

Erbjudandet gäller oavsett i vilken klass de går eller på vilken skola de studerar. Ungdomar som får söka ska vara folkbokförda i Torsby kommun och ha fullständigt personnummer.

Låter det intressant?

Anmälningsblankett och information finner du här på vår webbplats.

Anmäl senast 12 februari

Senast 12 februari 2021 önskar vi ditt svar.

Har du frågor?

Hör gärna av dig om du har frågor, till Åsa Lövenhamn Jansson vid arbetsmarknadsavdelningen, tfn 0560-162 49, 073-271 21 39 eller asa.lovenhamn.jansson@torsby.se.

Välkommen med ditt svar!

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen