Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Vi inviger Nya Torget/Tingshusgatan 1 nov

Ta med dig alla du känner och kom på pampig invigning! Ni bjuds på nattduell, ballongkonstnär, eldshow och tal. Sedan kan ni mingla vidare i Torsby centrum där det är kvällsöppet till 21.00 och modevisning.

Vi har under sommaren och hösten 2018 byggt om gator i centrala Torsby centrum – nu är det klart! Arbetet påbörjades i början av juli och arbetet med torget och gatorna runt om är en fortsättning på tidigare arbete. Bland annat så har Biografgatan och utanför Frykenhallen fått nytt ytskikt och nya parkeringsplatser etc. Allt för att skapa ett trivsamt, hållbart och socialt centrum för framtiden!

1 november startar också 2018-års upplaga av ”Mustaschkampen”länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster – en kampanj av Prostatacancerförbundet. Representanter från prostatacancerföreningen i Värmland finns på plats i Torsby och samlar in pengar och svarar på frågor. Torsbys butiker visar säsongens mode med en show på biograf Stjärnan till förmån för prostatacancerforskningen– gratis inträde, men lämna gärna ett bidrag till ”Mustaschkampen”.

Förra årets succé med ”Torsbyturen” startar också denna kväll – du hämtar ditt stämpelkort och får information i butikerna. Var med och tävla om 23 000 kr i presentkort från iTorsby! Tävlingen pågår 1 november 2018 – 12 januari 2019.

Program vid kommunhustrappan

 • Kl. 16.00-21.00 Mustaschkampen finns på plats med utställning, information, försäljning och insamling
 • Kl. 16.00-21.00 ”Nattduellen-tält” - kom och prova succén från Mästarnas mästare i SVT.
  Är du kommunens mästare?
 • Kl. 16.00-17.30 Ballongkonstnär finns på plats och gör ballongfigurer! Vi delar också ut blå ballonger till barnen (200 ballonger finns)

 • Kl. 18.00 Officiell invigning av Nya Torget/Tingshusgatan
  - Musikunderhållning av "Three PINK-BLUE Friends"
  - Tal av kommunalråd Ann-Katrin Järåsen
  - Eldshow med eldstavar, facklor och poi

Program i centrum och biograf Stjärnan

 • Kl. 18.00-21.00 Scouterna grillar korv och har kaffeservering på Biografgatan-
 • Kl. 18.00 – 21.00 Kom och titta på bilar - Helma, MBN Bil, Mats Skog & Fritid och FryksdalensBil visar nyheter utanför biograf Stjärnan.
 • Kl. 19.00-19.30 Torsbys butiker tillsammans med frisörer visar säsongens mode på biograf Stjärnan - kom och inspireras och se lokala förmågor gå modevisning! Gratis inträde, men lämna gärna ett bidrag till ”Mustaschkampen” som finns på plats.

Kvällsöppet i butikerna till klockan 21.00 denna kväll.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)