Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Vem vill du nominera till "Har gjort skillnad-priset"?

Vid utvärderingen av förra årets Syssleträff kom idén upp om att instifta ett pris som syftar till att hylla och premiera det goda och viktiga i att göra positiv skillnad. Idén gillades och godkändes. Så - nu är det dags att börja fundera, nominera och så småningom rösta.

Vem vill du nominera?

Vi behöver få din hjälp att nominera en förening, ett företag, en organisation, en grupp människor eller en individ som du tycker gjort positiv skillnad i stort eller smått, för dig eller någon annan, och som verkar i området Torsby kommun. Nominera här.

Priset består av ära, presentkort och en statyett

Priset delas ut på Syssleträffen i november i år (2019) och består av ett presentkort på 5000 kronor, giltigt i de butiker som är anslutna till företagarföreningen iTorsby, och en statyett tillverkad hos The Wood Region i Sysslebäck.

Din nominering ska innehålla

  • Den nominerades namn.
  • En förklarande motivation (cirka 50–100 ord).
  • Ditt namn och telefonnummer/e-postadress.

Vi behöver din nominering senast 31 juli -19

Här kan du läsa mer om priset, hur du nominerar och så småningom röstar.

Här kan du läsa/ladda hem nomineringsinbjudan/annonsen.PDF

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)