Torsby kommun
Torsby kommun

Vem/vilka vill du nominera till årets Skillnadpris?

Nu är det dags att börja skicka in dina nomineringar till Skillnadpriset 2021. Vem eller vilka vill du se på prispallen i år? Under perioden 6 maj - 22 augusti tar vi emot dina nomineringsförslag till det ärofyllda Skillnadpriset.

Att göra positiv skillnad för någon, några eller för många människor bidrar till att bra känslor dröjer sig kvar, hos alla inblandade. Det känns extra viktigt och bra just nu, även om det alltid är viktigt att lyfta och stärka positiva händelser, företeelser och gärningar. Torsby kommun, Tuab och näringslivsföreningen iTorsby ber nu allmänheten att nominera till Skillnadpriset 2021, ett ärofyllt pris som syftar till att hylla det värdefulla i att göra positiv skillnad, i stort eller smått, för dig eller någon annan.

Nomineringsperioden pågår 6 maj - 22 augusti

Välkommen att nominera en förening, ett företag, en organisation, en grupp människor eller en individ som du tycker gjort positiv skillnad i stort eller smått, för dig/er eller någon annan. Den/de du nominerar ska verka - eller ha verkat - i området Torsby kommun.

Till nomineringsformuläret och mer info om Skillnadpriset.

Annons "Nominera till Skillnadpriset 2021" (publiceras i Torsbybladet torsdag 6 maj 2021). Pdf, 615.8 kB.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen