Torsby kommun
Torsby kommun

Var med och testa fram bra kommunala webbplatser

Vill du vara med och påverka hur informationen ska vara organiserad på en kommunal webbplats? Fram till 7 februari kan du delta i testet.

Då vill vi gärna att du medverkar i ett användartest för att testa hur sidor och innehåll är organiserat och hur man hittar information i en sidstruktur.

Här finner du testet: https://www.funka.com/strukturtest2021

På den webbsidan pfinner du också mer information om själva testet.

Testet gäller kommunala webbplatser i allmänhet, inte någon speciell webbplats.

Samarbete i "kommun-Sverige"

Torsby kommun är med i ett samarbete med drygt 50 andra kommuner där vi t.ex. arbetar med att utifrån användartester m.m. få fram en bra informationsstruktur, utifrån vad invånare och företagare vill och behöver veta och förväntar sig svar på, från en kommunal webbplats. Vi arbetar också tillsammans kring tillgänlighetsfrågor på det webbtekniska området.

Det är genom det samarbetet som detta test nu genomförs.

Har du frågor om vårt samarbete, hör av dig till kommunikationsstrateg Annette Lauritzen, annette.lauritzen@torsby.se eller 0560-160 04.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen