Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Våreld med Ninni Schulman, Po Tidholm och bokmässa

Ninni Schulman Foto: Anna-Lena Ahlström. Po Tidholm Foto: Peter Hoelstad.

Den 24-29 april är det kulturveckan Våreld på Torsby bibliotek. Journalisten Po Tidholm pratar landsbygd, deckarförfattaren Ninni Schulman möter Torsbypolisen och en bokmässa avslutar veckan.

Po Tidholm 25 april

Det blir två författarkvällar. Den ena är tisdag 25 april med Po Tidholm som föreläser om temat Vad ska vi med landsbygden till? Under hösten 2016 var han aktuell med dokumentärserien “Resten av Sverige” i SVT. Po Tidholm är författaren bakom bästsäljaren Norrland.

Ninni Schulman 27 april

Ninni Schulman möter Torsbypolisen torsdag 27 april. Fiktion möter verklighet, ett intressant samtal om brott och utredningar i böcker och i verkligheten. Ninni Schulman har skrivit fem populära kriminalromaner som utspelar sig i Hagfors: Flickan med snö i håret, Pojken som slutade gråta, Svara om du hör mig, Vår egen lilla hemlighet och Välkommen hem.

Bokmässa 29 april

Lördag 29 april kl. 11-14 avslutas kulturveckan med en bokmässa där bl. a. Lena Sewall och Thorleif Styffe medverkar samt en rad utställare.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)