Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Välkommen till vernissage för Love story

Nu är det dags för vernissage igen på Stjerneskolan. Elever från flera olika program har lagt ner sin själ i utställningen och det är alltid lika imponerande att se vad dessa kreativa elever kan åstadkomma, under ledning av sin lärare Ingela Wirtberg.

Storyn

Utställningen Love Story, är en tolkning av Shakespears Romeo och Julia, och bilderna är en storyline som leder oss genom berättelsen. Den utspelar sig kring en jazzclub på 30/40-talet.

Ingela Wirtberg berättar

De klasser som deltagit är Samed17, Samed17s, Samed18, Samed18s, Ind foto18, Dig Ind17 och vi har som vanligt haft fantastiskt fin hjälp från byggprogrammet som hjälpt oss byggt ramar (45 st), och förstås vår institutionstekniker Lars-Inge Haglund som alltid är en klippa när det kommer till vernissage, berättar Ingela Wirtberg.😊

När skolan stängde i mars hade vi en nästan färdig utställning och planer på ett stort event.

Tyvärr drabbades ju skolan av coronastängningen, men nu har de tagit nya tag och slutfört arbetet med hjälp av elever som gick här förra läsåret.

Vernissage 19 oktober

Vernissagen äger rum måndag 19 oktober kl. 11-14 för skolans elever och personal samt kl. 16-18 för allmänheten. Vi vill sprida ut det för att det inte ska bli trängsel😊

För att minska risken för smittspridning har vi följande regler vid allmänhetens vernissage:

  • Insläpp bara genom ingång B vid stora parkeringen.
  • Max 20 personer åt gången kan vara på vernissaget, eftersom vi får vara max 50 personer i lokalen samtidigt.
  • Vi håller alla håller avstånd förstås.

Hjärtligt välkommen!

Kontaktuppgifter

Ansvarig lärare är Ingela Wirtberg, tfn 0560-163 48, 076-643 26 48 och ingela.wirtberg@edu.torsby.se

Stjerneskolan finns på Fabriksgatan 3, Torsby.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen