Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Välkommen till den första hundlekgården!

Voff, voff, vill du komma och leka? Här finns en fin hundlekgård där du kan springa omkring och leka och ha roligt med din matte eller husse.

I Kilåsen i Torby finns den första hundlekgården (hundrastgården) där du kan låta din hund springa fritt tillsammans med andra hundar. Det är den första av sitt slag i kommunen. Det kostar inget att gå dit, och den är till för alla.

I dagarna har tekniska avdelningen också varit där och ordnat en bana med stenmjöl för de ömfotade hundarna men de behåller också den råare ytan för de hundar som behöver härda tassarna, sedan lägger man ut några bitar av trumrör som hundar kan leka i och de ställer ocksåut en ytterligare bänk ifall nån hundägare vill sitta för sig själv.

Välkommen till hundlekgården - men tänk på att städa upp efter din hund, om det händer något:)

Läser mer om hundlekgården.

(På bilden ser du Tessie och Allan, som är de allra bästa vänner. De pryder skylten på staketet runtom, där de hälsar alla välkomna till hundlekgården.)

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)