Torsby kommun
Torsby kommun

Vägbeläggningsarbeten i norra Klarälvdalen

Urban Hallström, gatuingengör på Torsby kommun samordnar arbetet med Skanska under det pågående vägbeläggningsarbetet i norra Klarälvdalen. Här på delar av Älvuddsvägen i Stöllet är det nyasfalterat. Foto: Ulrika Andersson

Torsby kommun har anlitat Skanska för att utföra en rad vägförbättringsarbeten i norra Klarälvdalen, arbetet pågår nu under sensommaren och hösten. Parallellt med arbetet utför Skanska ytterligare väg- och gatubeläggningsarbeten i norra Klarälvdalen, på uppdrag av andra aktörer.

Väg- och gatubeläggningsarbetena pågår nu under sensommaren och hösten mellan Stöllet och Höljes. Urban Hallström arbetar som gatuingenjör på kommunens tekniska avdelning och är glad att arbetet kommit igång.

- Vårt kommunala uppdrag till Skanska börjar i Stöllet och slutar i Sysslebäck, och vi är glada att reparationsarbetet är igång. Skanska arbetar samtidigt med andra vägbeläggningsuppdrag från bland annat Trafikverket och Svenska kyrkan. De arbetena utför de paralellt med uppdraget från oss, när de ändå är på plats med maskiner och arbetskraft.

Här finns mer info om arbetet med vägbeläggningsunderhåll i norra Klarälvdalen.


Innehållsansvarig: Urban Hallström
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen