Torsby kommun
Torsby kommun

Vad ska du göra i sommar?

Du har nära till en bra semester om du bor i eller besöker Torsby kommun.

Badplatser, hembygdsgårdar, camping, glasscafé, idrottsevenemang, musikkvällar, motti och fläsk, cykel, våfflor, vandring - det är mycket som hör till sommaren i Torsby och norra Värmland - vad tänker du på? Oavsett så önskar vid dig en härlig tid och det finns mycket att hitta på för stora som små.

Besök oss gärna på www.visittorsby.se där hittar du också en evenemangskalender som guidar dig bland sommarens roligheter.

Följ oss också gärna på Instagram eller Facebook för (nästan) dagliga uppdateringar. Vi heter visittorsby.

Naturkartan guidar dig

I Torsbys guide på Naturkartan hittar du bland annat naturreservat, vandringsleder, motionsspår och badplatser. Laddar du ner appen till din mobil kan du titta på kartor och läsa om de olika platserna när du är ute i naturen eller innan för att få inspiration. Appen finns både för Android och Iphone. Fler värmländska kommuner, Visit Värmland och Länsstyrelsen Värmland finns på naturkartan. Vill du inte ladda ner appen till din mobiltelefon, så kan du istället ta del av kartan och informationen på www.naturkartan.se/torsby.

Sommarutmaningen

Besök intressanta platser runt om i Torsby kommun och var med i en utlottning av fina priser i slutet av sommaren! Besök minst åtta av tio platser i listan som du kan ladda ner här på sidan, Pdf, 325.4 kB. eller besök Torsby turistinformation, Infopoint Utmarksmuseet eller Infopoint Sysslebäcks bibliotek för att hämta dig ett aktivitetskort. Du har fram till 31 augusti på dig att besöka och lämna in ditt kort för att vara med i dragningen.

Ta gärna bilder och dela i sociala medier när du besöker platserna, använd #visittorsby eller #sommaritorsby

Välkommen in!

Torsby turistinformation har öppet måndag-fredag kl 10.00-17.00 (stängt för lunch 12.00-13.00). Hos oss får du tips och inspiration och kan hämta informationsmaterial. Har vi stängt kan du hämta information i vår byrå på utsidan, vi finns på Järnvägsgatan 9 (tingshuset). Du når oss också telefon, 0560-160 50 eller e-post, turist@torsby.se. Turistinformationen har öppet dagligen till den 31 augusti.

Innehållsansvarig: Emelie Röjeskog
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen