Torsby kommun
Torsby kommun

Utmana dig med fem toppar

Att vara ute och röra sig i naturen är en populär aktivitet. I vår kommun har vi gott om natur, berg och dalar. Visit Torsby tar naturen till hjälp för att få fler att hitta ut. Ta dig an utmaningen; fem toppar i sommar!

Utmaningen går ut på att ta sig upp på fem utvalda höjder i Torsby kommun. Aktivitetskortet att fylla i finns att hämta på Torsby turistbyrå och hos våra besöksmål/anläggningar runt om i kommunen. När man klarat av utmaningen lämnar man in sitt kort, eller skickar det till Torsby turistbyrå, då är man med i en utlottning av priser från besöksnäringen i Torsby kommun!

- Trenden med vandring håller i sig och vi får frågor om vandring dagligen till turistbyrån. Men vi ville lägga till något extra, kanske känns det roligare för en del att hitta ut när det är en liten utmaning med i bilden? Och så får man ett tips på var det finns fantastiskt fina vyer att se ut över, säger Lena Henriksson, turistbyråföreståndare, Visit Torsby

Diplom till alla och fina priser i potten

Lämnar man in sitt kort, där minst tre av fem toppar är ifyllda så får man också ett diplom som bevis på sin prestation!

- Inspirationen till utmaningen fem toppar har vi tagit från fjällvärlden där det är populärt att bestiga olika toppar under en viss tid. I Torsby har man hela sommaren på sig, 1 juni-30 sep. Vi har valt olika typer av toppar med olika svårighetsgrad. Minst tre av de fem utvalda topparna ska vara bestigna, säger Emelie Röjeskog, Visit Torsby

Om du vill veta mera, besök www.visittorsby.se/femtoppar.

Innehållsansvarig: Emelie Röjeskog
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen