Torsby kommun
Torsby kommun

Tyck till om remissförslaget Vision Torsby 2040

Under 2020 och 2021 har arbetet med att ta fram en ny vision med övergripande mål för Torsby pågått. Nu finns ett remissförslag färdigt.

Tyck till om remissförslaget senast 15 oktober

Nu finns det möjlighet för alla att tycka till om förslaget. Det finns fler möjliga sätt att lämna sina synpunkter. Klicka dig vidare med länken nedan så kommer du till sidan om Vision Torsby 2040.

Här kan du läsa/ladda ner remissförslaget och se hur du kan lämna dina synpunkter.

Varför en vision?

Visionen för Torsby pekar ut riktningen till år 2040. Det är hit vi vill. Visionen är en bild av Torsby kommun så som vi vill att den ska vara år 2040. Syftet med visionen och de tillhörande övergripande målen är att underlätta för politiker att fatta beslut, för tjänstepersoner att ta fram planer och genomföra beslut. Visionen med tillhörande mål anger färdriktningen och ska ligga till grund för när nämnd- och verksamhetsmål sätts samt då handlingsplaner tas fram. Visionen och målen är övergripande och är ett sätt att kontinuerligt kunna stämma av att vi är på rätt väg.

 

Innehållsansvarig: Sara Johansson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen