Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Turistbyrån inviger nya lokaler

turistbytåskylt

Kyrkogatan 5, Torsby är turistbyråns nya adress

Kyrkogatan 5, det är Torsby turistbyrås nya adress. Välkommen på invigning lördagen den 27 maj 2017 kl. 11.15, då kommunalrådet inviger och vi bjuder på fika.

Turistbyrån har nu flyttat in och smygöppnar redan fredagen den 26 maj. Invigning med bandklippning och fika blir det på lördag, mitt under våryra. Kommunalrådet Ann-Katrin Järåsen inviger. Turistbyråpersonalen finns på plats och hjälper dig tillrätta, svarar på dina frågor och visar runt.

Det finns två ingångar till turistbyrån – en med ramp från Kyrkogatan, och en med trappor från Nya Torget. Välkommen hälsar personalen på turistbyrån.

Vill du ha tips på evenemang eller aktiviteter, kom in till oss! Eller ring oss på 0560-160 50 eller se vår webbsida www.visittorsby.se

Här på Kyrkogatan 5 har turistbyrån sina lokaler, där restaurang Hörnet en gång var.

inuti turistbyrån

Mycket informationsmaterial av allehanda slag

Dörr med ramp

En av de två ingågara, den mot Kyrkogatan, har ramp

Den andra ingången har trappor och vetter mot Nya torget

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)