Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Träffpunkt Sysslebäck, träning för dig som är senior

Glada seniorer som tränar i GA-hallen.

Glada seniorer, Birgit Modén, Kjell Nersveen, Lillian Bodin, Karin Nilsson, Kajsa Nilsson och Monica Lundberg, sittande Allan Mattsson. Foto:Ann-Sofi Sätherberg.

En träffpunkt är en mötesplats för seniorer. Vi har valt begreppet "senior" eftersom det sträcker sig över många åldrar. Du är varmt välkommen hit till Träffpunkt Sysslebäck om du känner att träningen passar dig. Ålder är trots allt bara en siffra.

Du kanske har varit med på någon av våra träffpunkter förut? I Gömmanberg, Torsby och Finnskoga-Dalby. Där träffas vi en gång i månaden och programmet är varierande med allt från högläsning, information från fysioterapeuter och trädgårdstäffar. Träffarna avslutas alltid med en stunds samvaro, oftast kaffe med dopp eller något annat som passar i dagens tema.

Träffpunkt Sysslebäck

Nu startar vi Träffpunkt Sysslebäck för hösten. Här vi rör på oss i olika former. Vattenträning i Sysslebäcksbadet och rörlighet och balans i GA-hallen. Hela tre tillfällen i veckan kommer det att bli.

Vattenträning för ökad rörlighet.

Balans och välmående i vår bassäng som håller 29 grader. Vi startar måndagen 3 september 2018 kl. 13.30 och tränar i 30 minuter. Kom själv eller ta med dig en vän om du känner dig osäker i bassängen eller duschen, följepersonen deltar gratis. En träningsledare och ytterligare en personal är också med i vattnet. Ta med dig badkläder och handduk .

Rörlighet och balansträning 1

För dig som vill komma igång. Vi startar tisdagen 4 september kl. 14.00 och tränar 30 i minuter. Du kommer att använda en stol att göra övningar på och som stöd när vi står upp. Hantlar, bollar och gummiband är en del av de redskap som du kommer att använda.Ta med dig inomhusskor, bekväma kläder och en vattenflaska.

Rörlighet och balansträning 2

För dig som vill hålla lite högre tempo. Vi startar måndagen 3 september kl. 11.00 och tränar i 40 minuter. Det blir lite tuffare tempo än i rörlighet och balans 1. Ta med dig inomhusskor, bekväma kläder och en vattenflaska.

Gemensamt för alla träffpunktsträningarna

Efter träningen blir det en stunds umgänge med frukt och vatten/juice (eller något annat hälsosamt och gott). Ingen föranmälan krävs och du är bara med de gånger du vill och kan.
Priset är 45 kr per tillfälle.

Har du några frågor får du gärna höra av dig till Sysslebäcksbadet på telefonnummer 0560-166 36 eller maila till sysslebacksbadet@torsby.se

Hjärtligt välkommen!

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen