Torsby kommun
Torsby kommun

Torsby välkomnar nya svenska medborgare

Många människor i en grupp, en del håller diplom i sina händer

Från vänster: Mohammad Hussain Sharify, Fida Hussain Sharify, Ghyath Ibrahim, Younes Ibrahim, Bahra Ibrahim, Baylasan Ibrahim och Asmaa Allahham. Bakre raden från vänster politikerna AnnKatrin Uppvall, Mikael Persson, Zenitha Bäck och Yvonne Broberg. Foto: Annika Wredenberg

Vid kommunfullmäktiges sammanträde den 28 februari 2022 i Frykenskolans aula välkomnades nya svenska medborgare till Torsby och till Sverige.

Under 2021 var det totalt 52 personer som blev svenska medborgare i Torsby kommun och sju av dessa var på plats vid en enklare ceremoni där kommunfullmäktiges ordförande Zenitha Bäck med assistans av kommunfullmäktiges presidium överlämnade en svensk flagga och ett diplom till de nya svenskarna.

Välkommen till Sverige!

Innehållsansvarig: Annika Wredenberg
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen