Torsby kommun
Torsby kommun

Torsbys företagsklimat på plats 51 av 290 i Sverige – högsta placeringen hittills

Torsby kommun fortsätter sin stabila klättring i Svenskt Näringslivs undersökning av företagsklimatet i Sverige. Årets resultat är en förbättring med 4 placeringar och innebär den hittills högsta placeringen någonsin för Torsbys del.

I Värmland landar Torsby på plats 5 av 16 kommuner. I kategorin ”Landsbygdskommuner med mindre än 15 000 invånare i den största tätorten” hamnar Torsby på en hedrande andra plats i Sverige bakom Vansbro som toppar landsbygdslistan. Rankingen är baserad på företagarnas egna upplevelser av hur bra det är att starta och driva företag i kommunen.

Läs gärna mer om undersökningen på webbisidan: foretagsklimat.se/torsby

Stort tack till alla fantastiska företagare i Torsby kommun – stora som små – som bidrar till ett lokalt företagsklimat på uppgång!

För mer information, kontakta gärna

Eva Larsson, näringslivschef Torsby kommun
eva.larsson@torsby.se, tfn 070-212 54 57

Anna-Lena Carlsson, VD Tuab
anna-lena.carlsson@torsby.se, tfn 076-816 57 42

Innehållsansvarig: Eva Larsson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen