Torsby kommun
Torsby kommun

Torsby kommun inviger sitt första kontaktcenter

En kvinna står vid en roll up med texten Kontaktcenter, inomhus.

Torsby kommuns första kontaktcenter bemannas av Lena Henriksson. Foto: Maria Ivansson

Måndag 30 maj kl. 11.00 invigs kommunens första kontaktcenter. Det finns i samma lokaler som Torsby bibliotek. Nu ska invånarna få smidigare hjälp med frågor som rör kommunen.

Både media och allmänheten är välkommen att vara med vid invigningen på biblioteket. Där underhåller kulturskolan, kommunalråden Peter Jonsson (S) och Anna-Lena Carlsson (C) håller tal och det bjuds på gofika.

Bättre service

Torsby kommun arbetar ständigt för att öka tillgängligheten och med ett kontaktcenter kommer invånarna att få en bättre service. Syftet är att det ska bli smidigare och enklare att komma i kontakt med kommunen.

Kontaktcentret hjälper till att svara på frågor om kommunen, och om det behövs, vägleda till rätt person. Det är många frågor som kan besvaras direkt utan att de behöver gå vidare till olika avdelningar. Vanliga frågor kan handla om vägar som borde sandas eller plogas, vilka badplatser som kommunen har eller om någon vill ha hjälp med att skriva ut fastighetskartor.

Kontaktcenter i bibliotekets lokaler

Du kan nå kontaktcentret på telefon 0560-161 97, via e-post kontaktcenter@torsby.se eller genom att besöka Torsby bibliotek, Fabriksgatan 2, där kontaktcentret finns.

Kontaktcentret är under uppbyggnad och framöver kommer du att kunna få hjälp med fler och fler ärenden.

Välkommen!

Kontaktpersoner

Cecilia Sjödén, administrativ chef, 073-271 21 97

Annika Wredenberg, kulturchef, 070-180 44 79

Innehållsansvarig: Maria Ivansson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen