Torsby kommun
Torsby kommun

Torsby kommun har ny växel från 1 oktober ...

Välkommen att ringa till Torsby kommun! Använd gärna våra direktnummer. Annars kan du ringa vår växel så blir du kopplad till den du söker.

... men våra telefonnummer är fortfarande desamma som tidigare.

Ring oss gärna på våra direktnummer

Du hittar direktnummer till vår personal och våra verksamheter på Kontakta oss som du hittar högst upp till höger på www.torsby.se. Om den du söker inte svarar när du ringer kan du lämna ett meddelande i röstbrevlådan.

Automatisk telefonist

Om du ringer till vår växel frågar en ”automatisk telefonist” vem du söker. Du säger då för- och efternamn på den du söker så kopplas du fram direkt. Om du inte vet namnet väntar du tyst i telefonen så kommer du till någon av våra ”riktiga” telefonister efter en stund, eller så söker du upp verksamheten på www.torsby.se/kontaktaoss och ringer direktnumret.

Varför har vi bytt växel?

Växeln är gammal och de sista åren har vi haft en del driftproblem. Tillsammans med flera kommuner i Värmland har vi gjort en upphandling som resulterade i den här nya växeln. Vår förhoppning är att den ska göra det enklare och mer effektivt för både dig som invånare och för oss på kommunen. Som med alla nya system så kan det dyka upp småfel första tiden, vi hoppas att du har överseende med det om du drabbas.

Berätta vad du tycker!

Har du synpunkter på vår nya växel eller förslag på hur vi skulle kunna göra det ännu bättre är du välkommen att skicka dina synpunkter och/eller förslag med e-post till mig på adressen cecilia.sjoden@torsby.se.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)