Torsby kommun
Torsby kommun

Torsby klättrar i företagsklimatet

Torsbys företagsklimat på plats 55 av 290 i Sverige, det är högsta placeringen någonsin! Rankingen är baserad på företagarnas egna upplevelser av hur bra det är att starta och driva företag i kommunen.

Torsby kommun fortsätter sin stabila klättring i Svenskt Näringslivs undersökning av företagsklimatet i Sverige. Årets resultat är en förbättring med 24 placeringar och innebär den hittills högsta placeringen någonsin för Torsbys del. I Värmland landar Torsby på plats 4 av 16 kommuner.

I kategorin ”Landsbygdskommuner med mindre än 15 000 invånare i den största tätorten” hamnar Torsby på en hedrande 2 plats i Sverige bakom Vansbro som toppar landsbygdslistan.

Stort tack till alla fantastiska företagare i Torsby kommun – stora som små – som bidrar till ett lokalt företagsklimat på uppgång!

Vill du veta mer om undersökningen? Läs vidare på Svenskt näringslivs webbplats!

Innehållsansvarig: Eva Larsson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen