Torsby kommun
Torsby kommun

Torsby flygplats stänger 5-21/2 i samband med Rally Sweden

Från kl. 18.00 onsdag den 5 februari till kl. 18.00 fredag den 21 februari är Torsby flygplats stängd för all flygtrafik eftersom Rally Sweden har sin serviceplats på flygplatsen. Torsbyflyget ersätts då tillfälligt med taxi mellan Torsby och Hagfors.

Att fungera som serviceplats innebär en hel del för- och efterarbete och därför är Torsby flygplats stängd för flygtrafik före, under och efter själva rallyeventet. Själva rallyeventet med de fartfyllda och spännande tävlingarna pågår under perioden 13-16 februari. 

Taxi ersätter linjeflyget mellan Torsby och Hagfors

Alla resenärer som bokat/bokar flyg med avgång/ankomst från/till Torsby flygplats under stängningsperioden kommer i stället för att flyga, få åka taxi mellan Torsby flygplats och Hagfors Airport och vice versa. Linjeflyget mellan Hagfors och Arlanda går som vanligt.

Se tillfällig taxitidtabell på Torsby flygplats webbsida.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)